mr. T.V. (Tim) Haster

Tim Haster is beëdigd als advocaat in 2009. Na afronding van zijn studie Nederlands recht in Amsterdam in 2007, met als afstudeeronderwerp werkgeversaansprakelijkheid, is hij begonnen bij Allen & Overy als paralegal. Inmiddels heeft hij zich met veel genoegen in Dordrecht gevestigd als advocaat.

Tim specialiseert zich in het arbeidsrecht en faillissementsrecht en is daarnaast contactpersoon voor onze jonge ondernemersdesk, waar hij startende ondernemers uit de regio adviseert op de rechtsgebieden die voor een jonge onderneming belangrijk zijn, onder meer op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en algemene voorwaarden. Voor startende ondernemers kan een goed advies vooraf net het verschil maken tussen het wel en niet slagen van de onderneming.

Daarnaast houdt Tim zich bezig met het erfrecht. Voor geschillen en advies over bijvoorbeeld testamenten, onterving, erfdeel of legitieme portie kunt u bij hem terecht.

Tim bezoekt geregeld bijeenkomsten van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) en is lid van de Rotary. 

Tim is oud roeicoach. Tegenwoordig is hij liever zelf sportief: hardlopend of fietsend over de dijken van het eiland Dordrecht en 's winters skiënd met zijn gezin.

LinkedIn-profiel van Tim Haster weergevenProfiel van Tim Haster weergeven